Cultius tropical i subtropicals com el kiwi o l’alvocat ja han arribat a les Terres de l’Ebre. Alguns pagesos ebrencs n’han començat a cultivar per què el seu marge de benefici és més ampli i de moment les plagues no els afecten.

Les obres d’ampliació, millora i renovació tecnològica de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre avancen segons el previst. La primera fase està gairebé enllestida i si es compleixen els terminis a l’abril del 2023 s’hauran acabat completament.

Fins a cinc poblacions de la Terra Alta han quedat excloses de les subvencions per rehabilitar habitatges per què tenen més de 1000 habitants. Una situació que lamenten des del Consell Comarcal i que pot agreujar encara més la despoblació a la comarca.

L’IDECE i el Departament d’Economia treballen conjuntament per millorar els embarcadors del Riu Ebre per fer-los més accessibles i millorar el seu rendiment. Les millores, de moment, ja han començat al embarcadors de Bitem, Aldover, Xerta i Tortosa.

Als esports veurem com ha anat la visita que l’exfutbolista del FC Barcelona David Villa ha fet este matí als participants del seu campus d’Amposta.

I a la cultura descobrim el més destacat de la Festa del Renaixment de Tortosa, que del 21 al 24 de julio d’enguany celebrarà el seu 25è aniversari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.