L’Ajuntament d’Alcanar podria veure com la “factura” de 4 milions del Cas Turov encara podria crèixer més. El consistori està a l’espera que es resolguin les demandes per danys morals que han posat els propietaris dels apartaments.

El ple de Tortosa ha aprovat per unanimitat una moció per defensar el dret a escollir el centre escolar. La van presentar les famílies afectades per la inscripció de P3 que no han pogut obtindre plaça a l’escola que havien sol·licitat.

Petjades de l’Ebre serà l’encarregada de gestionar el refugi municipal d’animals de Tortosa durant, almenys, els propers tres anys. La protectora també farà campanyes de visibilització i sensibilització del benestar animal.

Aquest matí s’ha presentat l’ERAmposta, la primera comunitat urbana de les Terres de l’Ebre. La iniciativa ha nascut a la capital del Montsià per impulsar projectes d’economia solidària entre la població i canviar els seus hàbits.

Les nits de la Baranova de Tivissa arriben a la seva 9a edició amb un cartell d’activitats per fomentar els valors populars i tradicionals de la població. Enguany, amb nit dels musicals, la nit del jazz, la de la lírica i la de la dansa.

Amb aquest espectacle tant visual, “Exèrcit de la llum” de la companyia Brodas Bross, va arrencar ahir la nit el Deltebre Dansa. La 15a edició del Festival Internacional d’Arts Escèniques s’allargarà fins al proper 17 de juliol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.