Un nen ha mort ofegat a la piscina d’estiu de Móra d’Ebre. El tràgic accident es va produir el passat divendres al vespre per causes que s’estan investigant. Aquesta ha estat la primera víctima mortal per ofegament però el 3 accident d’aquest tipus en lo que portem d’estiu a les Terres de l’Ebre.

Amposta ha inaugurat el nou casal de gent gran en un acte presidit per Pere Aragonés, president de la Generalitat de Catalunya. El nou equipament, de 6y1400 metres cuadrats era una reivindicació que l’Associació de Jubilats i pensionites feia des de molt de temps.

La presidenta del Congrés dels Diputats Meritxell Batet ha reivindica des de Benifallet la importància de continuar defensant i apostant per les Terres de l’Ebre.

El plenari de l’Ajuntament de Tortosa debatrà aquest vespre sobre la problemàtica en la que es troben immerses 19 famílies de Tortosa a les que no se’ls ha assignat el centre educactiu que havien triat ni en primera ni en segona opció.

Punt final a una setmana de l’orgull LGTBIQ+ amb actes a Tortosa i a Deltebre. A la capital del Baix Ebre s’han montat paradetes amb llibres de temàtica LGTBI mentre que a Deltebre s’hi ha celebrat la taula rodona “Viure la diversitat al Delta”.

L’Hospital Verge de la Cinta i l’Escola Ferreries inauguren una exposició amb Playmobils fruit de la seva col·laboració dins del projecte Magnet.
ESPORTS
I als esports veurem les millors imatges del Mundial de Beach Tennis que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Platja del Garbí de la Ràpita.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.