El proper divendres 1 juliol, Canal Terres de l’Ebre estrena la nova temporada del magazín d’estiu ‘L’Illa dels Flamencs’. Després d’acabar la temporada de ‘L’Estret de Magallanes’ el presentador Roger Font, juntament amb un equip de tècnics de la casa, arranca la tercera temporada del magazín d’estiu per excel·lència a les Terres de l’Ebre. Aquest té una durada de dos mesos, iniciant-se l’1 de juliol i finalitzant el 5 de setembre, la seva emissió serà en directe a partir de les 10h el dilluns, dimecres i divendres, amb reemissió a les 21.30h i 00h.

Aquest any i com a novetat, el programa tindrà públic amb tots aquells ebrencs i ebrenques amb ganes de passar-ho bé. Per apuntar-se, s’ha d’enviar un correu a [email protected]. Però això no és tot, durant tota la temporada es faran diversos sortejos d’experiències turístiques i culturals per gaudir al territori.

L’Illa dels Flamencs és el programa d’estiu per excel·lència de Canal Terres de l’Ebre per conèixer els millors actes, les diferents Festes Majors del territori, la millor música dels grups ebrencs i per descobrir les històries més divertides de la mà dels seus col·laboradors.

Tots els programes es podran tornar a veure a: ebredigital.cat/canalte/illa-dels-flamencs/ o en streaming aquí. Per conèixer totes les novetats i sortejos de la temporada cal seguir l’Instagram de Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.