Deltebre ha rebut una subvenció de més d’1 milió 200 mil euros per iniciar la primera fase de la construcció del Passeig del Carrilet. La població del Baix Ebre ha estat un dels tres municipis catalans que forma part del Programa de Plans de Sostenibilitat Turística. Un projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Secretaria d’Estat de Turisme. A Deltebre, la construcció del nou passeig ha de permetre resoldre problemes d’inundació i també impulsar una xarxa cicloturística a Deltebre

El Departament d’Empresa i Treball ha invertit gairebé 2 milions d’euros en els últims 4 anys per afavorir a la creació d’empreses i entitats d’economia social al territori.

Amposta ha fet avui un balanç molt positiu del curs escolar 2021-2022. La capital del Montsià ha tingut fins a 20 centres educatius a ple rendiment que li han permés tenir un ampli ventall d’oferta educativa en totes les edats.

Tortosa ha donat el tret de sortida este dimarts a una setmana dedicada a conmemorar l’Orgull LGTBIQ+. El primer acte va ser la lectura del manifest institucional i el discurs del grup de música Damas de España.

Als esports anirem fins al camp de l’Aube de Jesús i Maria per conèixer com està anant la 13a edició del Campus de futbol Avatars.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.