El jutjat reclama a l’Ajuntament d’Alcanar un nou aval milionari per indemnitzar 24 apartaments il·legals de Turov. El consistori té fins demà divendres per avalar 2,4 milions d’euros. Una quantitat que pot posar en seriosos problemes les finances municipals de la població canareva.

Creixen les hospitalitzacions per Covid-19 a les Terres de l’Ebre tot i que sense encara afectar al funcionament dels hospitals. Ho ha remarcat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, a l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre.

El Montsià ja disposa d’un Protocol d’actuació davant les violències sexuals en espais públics d’oci. El nou document ha de servir per identificar i preveure aquest tipus d’agressions. Ara, l’objectiu serà que els Ajuntament de la comarca s’hi adhereixin i el posen en pràctica.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre renova el conveni amb ANAV, l’associació nuclear Ascó – Vandellós i aprova les subvencions públiques per als ajuntaments que no poden ser beneficiaris del PENTA.

Els caçadors del Parc Natural del Delta de l’Ebre ja s’estan preparant per una nova campanya de cens d’aus. Serà el tercer any en que col·laboren amb el Parc Natural i ajudar així a controlar la població de diferents espècies.

Als esports analitzarem amb Miquel Piñol, delegat ebrenc de la FCF, tots els canvis que es van aprovar a l’assamblea del passat dilluns i que entraran en vigor la temporada vinent. El més destacat, que les jugadores podran jugar en qualsevol equip masculí de futbol base o amateur.

I a la cultura, us descubrim tots els detalls de “Solstici”, la nova revista cultural feta des de les Terres de l’Ebre. Ahir, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa el primer número de la publicació va veure la llum.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.