Una vintena de manifestants tornen a tallar la Carretera de la Vergonya per a exigir a la Diputació de Tarragona celeritat en la redacció del projecte que ha de millorar el vial. L’escrit hauria d’haver-se enllestit abans de finalitzar el primer semestre de l’any, però des de la Platafoma Carretera de la Vergonya diuen no tenir notícies encara del document.

Esquerra Republicana exigeix al govern espanyol que elabori i implementi un fons per a garantir la diversificació de les zones amb centrals nuclears. Ho fan abans del tancament de les empreses, tot esperant que arribin així uns 24 milions d’euros al territori.

Amposta aprova una modificació pressupostària de gairebé 200.000 euros per a fer front a despeses com l’augment del preu de la llum o les fires municipals. Ho ha fet en ple ordinari del mes de juny, on també ha quedat aprovada una moció en contra de l’ocupació il·legal d’habitatges.

Roquetes presenta el cartell per la seva Festa Major amb més d’un centenar d’esdeveniments. Entre els més destacats; el Cosso-Iris, actes taurins o menjades populars que amenitzaran deu dies de disbauxa.

Als esports, participarem en l’onzena prova de la Copa Catalunya de Ciclisme Infantil, que aquest cap de setmana ha permès a diversos corredors ebrencs classificar-se per al campionat d’Espanya.

I a la cultura, els detallarem totes les novetats del DeltaChamber Music, que enguany amplia fronteres a més pobles de les quatre comarques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.