Les reivindicades obres de millora de la N-238 que connecta el Baix Maestrat i el Montsià ja estan en la seva segona fase. Des de aquesta setmana el trànsit ja està desviat per un vial provisional per a que els operaris puguin iniciar els treballs a la carretera principal. El primer punt on es treballa es en l’encreuament d’entrada a Alcanar amb un pas elevat. Les obres que van començar a l’abril de 2021 tenen un doble objectiu, incrementar la seguretat i millorar la connexió amb l’AP-7, els accessos amb el municipi d’Alcanar i les explotacions agràries a les dues bandes de la via.

El treballs de millora dotaran a la nova N-238 d’una amplada de 3,50 metres per carril, vorals d’1,5 metres i bermes. A més de dos camins de servei a les dues bandes de la carretera que connecten les diferents explotacions agrícoles. De fet, en un d’aquest vials secundaris es per on es circula ara de forma provisional i mentre duren les obres. Les quals s’espera que estiguin enllestides a finals de 2023.