El COPATE inicia els tractaments per a combatre el mosquit al Delta de l’Ebre. El Consorci ja està actuant tant a l’hemisferi dret com a l’esquerre i també als espais naturals, on hi pot haver una major incidència de larves per les pluges de les últimes hores. Es ruixarà amb producte fins a la segona quinzena d’agost.

La Plataforma Carretera de la Vergonya convocarà una nova mobilització aquest diumenge per a fer sentir la seva veu. Diuen que encara no tenen notícies de la redacció del projecte que ha de millorar el vial quan, a hores d’ara, ja hauria d’estar acabat.

Amb l’objectiu que la cultura marítima no s’oblidi, el Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre elaborarà un inventari que documentarà patrimoni immoble, moble i immaterial del món pesquer i aqüícola. En faran difusió posteriorment perquè el coneguin les noves generacions.

El Departament d’Interior afrontarà la nit de Sant Joan amb un dispositiu mai vist. Protecció Civil, Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra desplegaran efectius per a evitar, sobretot, accidents de trànsit. Algunes restriccions també han afectat els petards, però això no n’ha frenat la venda.

Als esports, descobrirem quins equips han estat guardonats en la Gala dels Campions de la Federació Catalana de Futbol. Aquesta es va celebrar ahir al vespre, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, per a posar punt final a la temporada.

I a la cultura, com el ‘Proto2 festival’ o ‘Festival Proto’ se centrarà en la figura de Felip Pedrell.

També les novetats del ‘Deltebre Dansa 2022’, que torna després de dos anys d’aturada per la pandèmia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.