Kronospan comença a entrevistar fins a 250 persones interessades a ocupar un dels llocs de feina que ofereix la multinacional. El procés de selecció s’està celebrant a l’edifici de les delegacions de la Generalitat, a Tortosa, i aquest permetrà cobrir llocs de manteniment i producció. N’hi ha una quarantena de disponibles.

L’alumnat de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa torna a pintar la bandera LGTBIQ+ que ahir va patir un atac homòfob. A més, al lloc s’hi han concentrat desenes de pares, mares, mestres i professors per condemnar aquest acte de vandalisme.

Una jornada entre diferents professionals ha volgut abordar les característiques arquitectòniques que ha de complir el futur hospital de les Terres de l’Ebre per a convertir-se en centre de referència. Algunes conclusions són que l’edifici hauria de ser com més obert millor, enjardinat i amable per afavorir el benestar de pacients i sanitaris.

Als esports, veurem quins actes ha preparat el Club de Futbol Gandesa per celebrar el seu centenari. El conjunt de la capital de la Terra Alta també estrenarà samarreta commemorativa i un nou escut.

I a la cultura, coneixerem els objectius de la campanya d’excavació d’enguany del Coll del Moro de Gandesa. Volen fer la zona visitable.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.