Avui dilluns, a Canal Terres de l’Ebre, Minut 91. Interessant entrevista a Miquel Piñol, delegat de la Federació Catalana de Futbol. Hem parlat del nou pla de competició, pendent d’aprovar-se, i de la polèmica sorgida perquè no es farà la lliga ebrenca de 16 equips, prevista per a la temporada 23/24. Han estat els moments més candents del programa d’avui.

Marc Fornós, president del CF Gandesa, també ha participat per parlar del centenari del club. A la segona part del programa (22.50 hores) ens han visitat Edu Albacar Gallego, de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre; el nou coordinador Yago Aguilar Azón i Pepo Reverter Canalda coordinador directiu del futbolo base de la UE Rapitenca.

Hem parlat de moltes qüestions d’actualitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.