En el quart any de la seva mort, l’Ajuntament i l’Institut Dertosa, han recordat a l’escriptor tortosí Manuel Pérez Bonfill amb la 2a edició de la ruta literària que porta el seu nom. La ruta, ha recorregut diferents llocs de la ciutat relacionats amb l’autor per conèixer totes les seves facetes. A la Plaça Gerard Vergés la d’escriptor, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, la de mestre, al Carrer Mercaders, la seva més artística i al refugi antiaeri, la política i social.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.