Capitols del programa #Minut91 a Canal Terres de l’Ebre.

00:00 Coneixem si l’aposta de la setmana passada la guanya Michel o Teixidó. Parlem amb Fernando Garcia, president de la Rapitenca. Veiem un reportatge amb els gols del darrer partit de lliga de la Rapitenca, a Mollerussa. Parlem també de la nova creació d’una Súper Lliga catalana.
Avui tenim connexió directa amb Joaquín Celma. Ens diu que ja sap qui és el proper entrenador d’un equip capdavanter del territori.

49:13 Pascuale Casà, que va dimitir com a tècnic de l’Ampolla, ha explicat que està decebut i se sent ”traït”.

59:40 Llàtzer Bru, el president, ha fet els aclariments del club ampollero.

1:08:52 Resum amb els gols del Tortosa-Aldeana.

1:21:09 Comentem la darrera jornada de la Tercera catalana.

1:29:57 Quarta catalana, veiem un ampli reportatge amb els gols del partit Camarles B-Masdenverge, equip que ja és de Tercera Catalana. Escoltarem les declaracions dels tècnics.

1:43:21 Darrera part del programa amb un especial final de Copa de Veterans. Oferim un reportatge del partit Roquetenc-Tortosa on es veuen gols i els penals que van tirar-se després de l’empat a 3. Imatges cedides pel Consell Esportiu del Montsià.
Ho comentem amb Paco Callarisa, Nando Crespo i Carlos Blanch.

2:19:32 Acabem amb imatges (cedides pel Consell Esportiu del Montsià) de les finals intercomarcals esports d’equip benjamí i prebenjamí mixt, organitzades a Amposta, pels consells esportius.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.