L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa torna a tenir pacients greus de Covid-19 a la Unitat de Cures Intensives. A més, la regió sanitària també ha de lamentar una nova mort. Malgrat això, els experts apunten que la situació continua sent estable al territori.

El dia 26 de març torna la Fira d’Ocupació de les Terres de l’Ebre. Se celebrarà a la Ràpita i s’espera que fins a una quarantena d’empreses donin treball a més de cinc-centes persones.

Els treballadors de la piscina municipal d’Amposta milloraran les seves condicions laborals i salari després de firmar un conveni amb el consistori. Passaran a formar part de la plantilla de l’empresa pública ‘Serveis Municipals’ després d’anys de reclamacions.

Flix passa d’acumular un 60% de brossa als contenidors de rebuig a abocar només un 10% d’aquesta matèria gràcies al servei de recollida selectiva porta a porta. El balanç del servei ha estat molt positiu tot i ser el municipi més gran en implementar-ho de totes les Terres de l’Ebre.

La Ràpita acollirà la Ruta del Tast durant dos caps de setmana de juny. Hi participaran 27 establiments on es podran degustar les tapes a un preu de 3 euros i mig.

I coneixerem com Mel Muria ha ampliat el seu palmarès al II Concurs de ‘Les millors mels catalanes’.

I als esports, tal com els vam prometre ahir, veurem els tres ascensos que ens ha deixat la jornada del cap de setmana del futbol ebrenc: el de la Unió Esportiva Rapitenca a Tercera Federació, el del Jesús Catalònia, que torna a Segona Catalana, i el del juvenil de l’Ulldecona a Preferent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.