Jesús torna a acollir amb èxit una de les fires del sector agroalimentari més importants del territori: la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre. El certamen ha pogut recuperar la presencialitat amb un gran nombre d’expositors i visitants, a més de concursos que han animat a tothom a preservar els productes i la gastronomia de les nostres terres.

L’Ajuntament d’Amposta cedeix terrenys a l’associació ‘Aula i Natura’ perquè rehabiliti l’espai de l’antic abocador. Amb un conveni de vint anys de durada, l’organització farà d’aquesta una zona més natural, amb activitats per a tots els públics, incloses les escoles.

L’Aldea arranja el Barranc dels Pixadors amb actuacions que frenaran les inundacions a la zona. Es traurà el formigó del terra per a guanyar espai i es construirà una llera per a canalitzar l’aigua. Aquesta és només la primera fase del procés.

El Perelló dóna la benvinguda als nounats del 2021 amb un acte commemoratiu que celebra el creixement de la població al municipi. S’ha obsequiat les famílies amb un carnet d’accés a la biblioteca i un llibret amb fotografies seves i la història del seu nom.

Als esports coneixerem quins són els noms dels dos corredors andalusos que s’han imposat a la Quilòmetre Vertical de Roquetes. Una cursa que ha desafiat les lleis de la gravetat situant la meta al cim del Mont Caro.

I a la cultura esbrinarem els guanyadors de la Nit de la Cultura d’Ascó. Un acte que engloba també l’entrega dels premis Vila d’Ascó 2022, un dels més prestigiosos del país.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.