Nova edició de #Minut91. Un gran programa, carregat d’emocions.

Comencem veient els gols del líder de la Primera catalana, la Rapitenca, contra el Borges Blanques (2-0). Ho comentem amb Joanma Rodríguez, director esportiu de la Rapitenca. Falten 3 finals per assolir l’objectiu. Proper partit és clau. Així ho admet Joanma.

La Segona catalana ha omplert molta estona del programa d’avui. Amb Jordi Fabregat, tècnic del Tortosa, hem analitzat el duel del seu equip contra el Reddis. També ens ha acompanyat Àlex Ródenas, porter del líder Reddis. Hem vist els gols i hem debatut sobre les jugades polèmiques.

D’altra banda, hem comentat i vist un resum del partit de l’Ampolla, contra el Cambrils Unió (0-0). Partit meritori per les baixes dels ampolleros. El porter suplent va haver de fer de jugador de camp. Lesió del capi del Cambrils, Dominguez. Este resultat, de retruc, dona vida al Tortosa, que dissabte visita el Cambrils, una final per tenir opcions d’ascens.

Els moments emotius han arribat quan s’ha parlat de l’Amposta i el seu inesperat descens. Hem vist els gols de la derrota ampostina que condemna l’equip al descens. Un drama. Imatges desoladores pels jugadors per la pèrdua de categoria. Declaracions del tècnic de l’Amposta, Ramon Sancho, visiblement afectat pel descens.

El president de l’Amposta, Carlos Gilabert, en conversa telefònica, ha demanat perdó i també ha informat que ni hi ha dimissions ni destitucions, pel que fa al director esportiu, Agustí Zaera. Al contrari, a seguir treballant per pensar en el nou projecte. El descens de l’Amposta suposa el descens del filial de Tercera a Quarta. Decepció grandiosa a la capital del Montsià.

L’altra cara de la moneda ha estat el Remolins Bítem, l’equip ho tenia complicat però va guanyar a Vilaseca i, amb el resultat d’Amposta, s’ha salvat. Emili Descarrega, capità amb 44 anys, s’emociona del moment viscut amb este objectiu. Molta emoció. Emili s’emociona davant la càmera valorant la feina del club més modest de la categoria.
Així mateix, hem parlat de les especulacions i suspicàcies que s’han originat després del partit a Vilaseca.

A la tercera part del programa, hem vist repor amb els gols del duel del líder Catalònia i la Rapitenca B (3-1). El Cata més a prop de ser campió. Ho hem comentat amb el tècnic del Catalònia Pau Alegria que ha informat que encara no ha renovat.
Pau ha admès que queden 3 finals, la primera diumenge a Corbera.

En el partit contra la Rapitenca, al minut 90, amb el 2-1, va haver un penal favorable als visitants que l’àrbitre va castigar l’acció amb una falta fora de l’àrea. Ho hem vist a la moviola de Minut 91.

De Quarta, hem comentat el super partit de diumenge entre el líder Masdenverge i el Xerta, equip que està fent història perquè és segon.

Minut 91, Dos hores i mitja de futbol per apassionar-se. Gràcies per seguir-nos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.