Durant tota aquesta setmana un equip de tres persones de Canal Terres de l’Ebre, encapçalat per Roger Font, seran els encarregats de retransmetre per a les televisions locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local, tots els detalls de la 66a edició del Festival de la Cançó d’Eurovisió que es celebrarà entre el dimarts 10 i el dissabte 14 de maig a Torí, Itàlia.

A partir d’aquest dimarts, i durant tota la setmana, els programes Connecti.cat (de 19h a 20h) i el Fet a Mida (de 16.30h a 18.30h) connectaran en directe amb l’equip de Canal Terres de l’Ebre. Coneixerem catalans afincats a la ciutat perquè ens expliquin com s’està vivint, el backstage del festival, les impressions dels eurofans i els detalls de la delegació estatal encapçalada per la catalana Chanel.

El Festival d’Eurovisió és un dels esdeveniments musicals més importants a nivell europeu i mundial. Es tracta d’un esdeveniment on hi participen 40 països, la majoria europeus, encara que també algun extraeuropeu com Austràlia. D’entre totes les cançons només en pot guanyar una, i el país que s’alci amb la victòria serà l’encarregat d’organitzar-lo l’any que ve.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre per acostar a totes les televisions locals de Catalunya Eurovisió 2022, ha estat possible gràcies a la col·laboració entusiasta de La Xarxa. A banda de veure’s en directe, les connexions i reportatges també es reemeteran durant tot el dia per la programació de Canal Terres de l’Ebre i es penjaran a l’apartat de programes de TV d’Ebredigital a la secció de Connecti.cat i Fet a Mida. Degudament es promocionarà a l’Instagram, Facebook i Twitter per conèixer quines seran les connexions diàries.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.