El precandidat a les eleccions a la Federació Catalana de Futbol, Àlex Talavera, va estar a Minut 91, programa esportiu de Canal Terres de l’Ebre.

El precandidat va informar dels objectius previstos a la campanya. A més, entre altres qüestions, va deixar clar que Subies no té cap lligam amb amb la seua candidatura. Així mateix, Talavera va ser taxant quan va aclarir que es descarta a hores d’ara una unió amb la precandidatura d’Isern. Un tema amb el que Michel va insistir molt. "De moment, no", va dir Talavera.
El precandidat diu que en estos moments els sondejos el farien guanyador.

Este és el segon programa de l’especial Minut 91 eleccions Federació. En el primer va intervenir Joan Soteras, encara com president. En el segon ha estat Talavera. La setmana vinent s’espera a Juanjo Isern.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.