La música ha tornat a la Casa de la Cultura de la Sènia dos anys després d’haver estat aturada per la pandèmia.

Aquest certamen internacional, des de la seva primera edició, ha acollit durant un cap de setmana a bandes de música de totes parts del país i fins i tot Portugal a competir per decidir quina és la millor banda de música.

Aquest any ha comptat amb una peculiaritat: la catorzena edició ha estat no competitiva. Tot i així, les bandes han demostrat que l’important d’aquestes dates ha estat el tocar música per fer gaudir al públic.

Al certamen se li ha afegit modificacions d’última hora, ja que per culpa de les fortes ràfegues de vent presents a tot el territori han obligat a cancel·lar tant la concentració d’autoritats com la desfilada de bandes des de la Plaça Catalunya fins la Casa de Cultura.

Tot i així, la resta dels actes s’han desenvolupat amb plena normalitat on després dels parlaments d’autoritats, s’ha donat pas al plat principal: la música a càrrec de la Lira Ampostina i de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló.

En la jornada de diumenge, l’Orquestra de Vents la Simfònica de Llevant n’ha estat la protagonista i l’encarregada de posar fi a aquest excepcional Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sènia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.