La situació generada per la Covid-19 a les escoles és ‘greu’. Així ho denuncien els sindicats educatius que, en data d’aquest dijous, han sortit al carrer per a exigir noves mesures al govern de la Generalitat. Ara mateix, el 8% dels professors que exerceixen a les quatre comarques estan confinats.

L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, renunciarà al càrrec aquest divendres en ple extraordinari. Gas reconeix que la causa judicial de l’1 d’octubre l’ha obligat a fer un pas al costat. El nom del nou alcalde o alcaldessa se sabrà el proper 7 de febrer.

Tortosa disposarà d’un nou punt de trobada i socialització al bell mig de l’anomenat com a ‘eixample’ gràcies a la remodelació del carrer Cervantes. A partir de la setmana vinent, arrencaran els treballs, que han de dotar la via de voreres més amples, un carril bici, i molts espais verds.

Avui, Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, a la cultura coneixerem com els centres educatius han enfocat la jornada.

I als esports, els explicarem que Amposta serà la seu del Campionat de Catalunya de Llarga Distància. La prova se celebrarà aquest diumenge, 30 de gener.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.