L’any vinent, per fi entrarà en funcionament el canal Xerta-Sénia. Així ho ha confirmat el Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya. Les primeres finques que rebran aigua seran les dels termes municipals d’Aldover i Xerta, a les que seguiran les de Roquetes i Tortosa, ja el 2023. Des de la Comunitat de Regants, volen, a més a més, que aquest equipament pugui generar energia renovable.

Paco Gas renuncia a l’alcaldia de Roquetes després de 15 anys al càrrec. Ho fa, diu, ‘per un desgast’ que, segons confirma el Setmanari l’Ebre, ‘no tindria res a veure amb el recurs de la Fiscalia en la seva voluntat de repetir el judici contra Gas pels fets de l’1 d’octubre’. El d’Esquerra compareixerà demà en roda de premsa per a donar explicacions.

Tres milions d’euros són els que ha invertit Amiblu en la seva planta de Camarles. L’empresa austríaca de fabricació de clavegueram té la voluntat de posar en marxa una nova línia de producció de canonades circulars.

El d’Amposta serà Hospital Covid després de la saturació dels altres centres hospitalaris de l’Ebre. Aquest és referència també pel que fa al nombre de radiografies que s’hi fan cada setmana. Segons la cap de Departament, Montse Piñes, en són més de sis-centes.

I als esports, coneixerem la lluita de la Júlia i la seva família, qui han engegat una recollida de firmes perquè noies residents en entorns rurals com ella puguin jugar a futbol en equips mixtos i no hagin de marxar del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.