L’Hotel Corona de Tortosa va ser una vegada més l’escenari de la Nit de la Comunicació que organitzava per tercer any consecutiu la demarcació del Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre. Un dia que uneix de manera especial als professionals de premsa del territori, i que serveix per reconèixer els treballs d’algunes trajectòries personals o col·lectives, donar la benvinguda als nous col·legiats, i lliurar el premi Terres de l’Ebre de Periodisme.
Com va explicar el president dels periodistes ebrencs, Josep Baubí, que va aprofitar la trobada per anunciar que es presentaria a la reelecció d’aqui pocs mesos, és necessari fer pujar l’autoestima de la professió, “perquè tenim molt de talent entre la nostra gent, i no sempre està prou valorat“.

Sis professionals van rebre un reconeixement per la seva trajectòria, Maria Lluis, Carlos Pina, Joaquim Roglan, Enric Mascarell, Conxita Panisello i Josep Maria Arasa, dos mitjans van ser guardonats pels seus aniversaris, Vinarós News i el Setmanari l’Ebre, mentre que tres treballs periodístics es van disputar el Premi Terres de l’Ebre de Periodisme que acabaria guanyant el fotògraf Santi Martorell per davant del periodista esportiu Enric Algueró, i de l’audiovisual Films Nòmades.

Aquí es pot veure integra la gala:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.