La Barra del Trabucador cridarà ‘auxili’ el proper 27 de març en una nova acció reivindicativa anunciada per MOLDE, el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre. Les lletres es dibuixaran amb les siluetes dels participants de l’acte, que s’havia de celebrar aquest cap de setmana, coincidint amb els dos anys del temporal Glòria, però que s’ha ajornat finalment per la pandèmia.

Els caçadors ebrencs es preparen per a envair Madrid. Juntament amb agricultors i ramaders, volen acudir a la capital espanyola per a fer escoltar la seva veu davant d’un govern que, diuen, els ‘menysprea’. La Federació de Caça de les Terres de l’Ebre en serà una de les grans protagonistes.

L’Aldea inicia, sobre el previst, la segona fase de construcció de l’Avinguda Catalunya. L’obra connectarà físicament els barris de l’Estació i el de l’Hostal i permetrà passar pàgina de la perillositat del vial, l’antiga Nacional-340.

El fotògraf tortosí Santi Martorell ha guanyat el 7è Premi Terres de l’Ebre de Periodisme. Un guardó entregat al llarg de la Nit de la Comunicació del Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre, celebrada divendres a l’Hotel Corona de Tortosa. El jurat li ha concedit la distinció pel seu reportatge fotogràfic ‘Tortosa davant el coronavirus’.

I als esports, acompanyarem a Marc Alcoba en un dels seus entrenaments, previ al Mundial de MotoE, on debutarà al mes de març amb l’Openbank Aspar Team. El pilot canareu hi participarà enguany gràcies a la bona temporada passada al Mundial de Supersport 600.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.