Tot a punt perquè Costes de l’Estat inici els treballs de mobilització de sorres dels punts més forts als més fràgils del Delta de l’Ebre. Des de Madrid ja han finalitzat l’estudi d’impacte ambiental, però ara, volen impedir que les obres afectin la nidificació de les aus. És una petició del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que n’alterarà el calendari.

El Centre d’Economia Blava de La Ràpita ja és un pas més a prop d’esdevenir real. El projecte es troba en una primera fase de construcció, i el consistori preveu que la totalitat de les obres finalitzi d’aquí a cinc mesos.

Deltebre inicia els treballs d’adeqüació de les voreres del carrer 1 d’octubre, la principal via d’accés al Pont lo Passador. Les arrels dels arbres n’havien afectat l’estructura, que ara serà nova. S’hi habilitarà també un carril bici i es replantarà l’avinguda.

A la cultura, descobrirem els plats forts per a aquesta temporada d’hivern i primavera de Les Joventuts Musicals de Tortosa.

I als esports, repassarem els partits més destacats que es disputaran a l’Ebre aquest cap de setmana: el de l’Ascó, contra un rival directe com és el Granollers, i el del Volei Roquetes, en la seva tornada a la pista després de dos mesos aturats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.