El Govern prorroga totes les restriccions vigents, menys el toc de queda nocturn, que quedarà abolit a partir del dia 20 de gener. Una decisió que coincideix amb un nou rècord de contagis a Catalunya, on cada tres segons s’infecta una nova persona de coronavirus.

Un nou catàleg agrupa tots els atractius turístics de la Terra Alta en un únic document físic i digital. Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal pretén facilitar la cerca d’activitats entre els visitants, agrupant més de dues-centes propostes que volen també desestacionalitzar el turisme.

L’avinguda Felip Pedrell de Tortosa lluirà una nova vorera en menys d’un mes i mig. L’objectiu del consistori és adaptar-la a la de tot el nucli antic amb un nou material: el granet.

I als esports, acudim a la Copa d’Espanya de Judo, al Pavelló de Ferreries, per a veure com els hi han anat les coses als amfitrions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.