La pandèmia evidencia les retallades en salut que els centres públics catalans arrosseguen des del govern d’Artur Mas. Malgrat que enguany els pressupostos de la Generalitat s’eleven gairebé quatre mil milions d’euros respecte al mandat del convergent, els sindicats asseguren que no és suficient per a sufragar les conseqüències derivades del coronavirus.

Santa Bàrbara recuperarà l’antic edifici de l’Ajuntament, que tornarà a acollir les oficines municipals a finals del 2022. El mercat i la Plana Ràdio seguiran a l’emplaçament actual, però el servei consistorial s’ubicarà al lloc on estava anteriorment gràcies a la reforma parcial de l’edifici històric. La resta d’espais s’habilitaran en un futur pròxim.

L’Ajuntament de Flix rep les últimes parcel·les propietat d’Ercros que quedaven a la Colònia Fàbrica, popularment coneguda com ‘El Barri’. Aquesta és la darrera fase d’un conveni integrat dins la Llei de barris que servirà al consistori per a construir vials, equipaments o espais lliures d’ús o servei públic.

L’Associació del Poble Vell de Corbera d’Ebre reclama celeritat en els treballs de remodelació d’aquest indret, derruït durant la Guerra Civil Espanyola. La seva màxima preocupació és que les restes es deteriorin encara més pel pas del temps.

I als esports, les prèvies del cap de setmana dels equips ebrencs de futbol sala, futbol 11 i judo. Això, mentre el coronavirus continua suspenent partits arreu del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.