L’Ajuntament d’Alcanar va aprovar a finals de desembre l’atorgament d’un paquet d’ajuts vinculats a l’educació dels infants i el jovent del municipi amb un import de 60.293 euros, als quals s’hi ha presentat 426 famílies.

D’una banda, el consistori va aprovar la concessió de prop de 39.000 euros en ajuts als infants que van assistir a la llar d’infants del municipi durant el curs 2020-2021.

D’altra banda, prop de 300 famílies de l’alumnat de l’Escola Joan Baptista Serra, que han fet la corresponent sol·licitud, han rebut una ajuda de fins a 128 euros per l’adquisició dels llibres de text que empren els seus fills i filles en els dos centres d’educació.

L’alumnat matriculat a l’escola Marjal de les Cases fa el seu aprenentatge amb material pedagògic preparat pel professorat del centre. En aquest sentit, a finals de desembre també es va signar el conveni anual amb la directora de l’Escola, Sònia Reverter, per un import de 2.500 euros anuals.

L’Ajuntament també va aprovar al mes de desembre les beques de transport a un total de 73 estudiants de cicles superiors i graus universitaris. El pressupost destinat ha estat d’11.014 euros i cada estudiant del municipi, que ho ha sol·licitat, ha rebut un ajut que oscil·la entre els 30 i els 200 euros, dependent de la distància del centre educatiu on va cursar els estudis superiors durant el curs 2020-2021 amb Alcanar.

Les famílies del municipi amb alumnat que cursa estudis obligatoris als centres públics, privats concertats o centres d’educació especial fora del municipi també tenen cobert el desplaçament gràcies a uns ajuts provinents del Consell Comarcal del Montsià, mentre que l’Ajuntament d’Alcanar assumeix el transport escolar dels xiquets i xiquets de les Cases i d’Alcanar Platja que estudien al municipi amb una partida anual de 9.000 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.