Finalitzen les obres del pont que connecta físicament Catalunya i el País Valencià, concretament Ulldecona al Montsià i Sant Rafel del Riu al Maestrat. Un pont insegur per a vianants que només disposaven d’una vorera de menys de 50 cm. Anys de reivindicacions i de lluita han portat a l’administració valenciana a construir una passarel·la annexa per a vianants, que ja ha finalitzat, i que unirà de forma més segura els dos nuclis de població.

Aquesta nova infraestructura és un element clau en la comunicació i seguretat dels veïns que cada dia creuen d’una banda a l’altra com si es tractés d’un únic nucli urbà. I que passaran d’una vorera insegura a un viaducte independent de més de 3 metres d’amplada i amb enllumenat LED.

L’actuació millorà notablement la mobilitat dels usuaris, ja que la passarel·la s’ha construït de manera paral·lela a l’antic pont, té una longitud d’uns 170 metres i s’espera que en les properes setmanes pugui entrar en funcionament.