La pandèmia triplica els intents de suïcidi a l’estat espanyol, especialment entre la població més jove. Avui, Dia Mundial contra la Depressió, explicarem per què parlar sobre salut mental pot prevenir desenllaços fatídics. La família i amics són indispensables, tot i que cal adoptar una actitud determinada que no sempre es compleix.

Poblacions de les Terres de l’Ebre com Ascó o El Perelló haurien d’encarar aquests dies la seva festa major d’hivern. Tot i així, les dades epidemiològiques els han fet prendre mesures que, en alguns casos, han suposat, fins i tot, l’ajornament d’aquesta tradicional festivitat.

La Generalitat intenta frenar l’expansió d’un brot de grip aviària a Catalunya. Territoris com l’Ebre són especialment susceptibles als contagis, donat que hi viuen espècies migratòries com l’ànec o la cigonya. L’executiu ha pres mesures de confinament entre les aus de corral.

Important esforç econòmic a Deltebre del consistori a les persones en matèria d’ajuts socials al llarg del 2021. L’ajuntament les ha doblat per la gran quantitat de sol·licituds ateses.

I als esports, la prèvia d’aquest cap de setmana per a les noies de Mateu Castellà, qui diumenge poden deixar de ser cueres a la Divisió d’Honor Plata.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.