Les Terres de l’Ebre arriben al nombre màxim de contagis registrats des de l’inici de la pandèmia. En data d’ahir es van compatibilitzar 802 nous positius al territori i 39.000 a Catalunya. El conseller de Salut ha anunciat que el pic d’aquesta sisena onada arribarà d’aquí a 8 o 10 dies, però que encara és aviat per ‘gripalitzar el virus’.

Lourdes Ciuró i Rosa Pérez se citen a Corbera d’Ebre per tal de refermar el seu compromís amb la preservació de la memòria democràtica. Les dues conselleres treballaran ara per a desenvolupar projectes que vagin en aquesta mateixa línia.

Meritxell Roigé insisteix en la necessitat de disposar d’un pressupost per a Tortosa, i per això, diu, va plantejar la moció de confiança. Ara corrobora que formar un govern alternatiu al que ella encapçala és ‘improbable’.

A la cultura, coneixerem les propostes de la nova temporada a l’Auditori Felip Pedrell. S’hi celebraran gairebé una vintena d’espectacles i es manté l’oferta dirigida als més petits amb espectacles de circ, concerts i teatre infantil.

I als esports, veiem com afronten els gimnasos el convertir-se amb el propòsit estrella d’any nou de molts ebrencs i ebrenques. No s’ho perdin.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.