Minut 91 repassa la jornada del cap de setmana, des de la Tercera divisió fins la Quarta catalana.

Al programa hi han intervingut: Teixidó (Rapitenca), Amores (Tortosa), Carlos Gilabert (Amposta), Miquel Royo (directiu de l’Ebre Escola), Miquel Agustí (Alcanar), Jordi Roca (la Cava), Òscar Rumense (Tortosa B), Parra (Rapitenca B), Pau Alegria (Catalònia), Xavi Solé (Fatarella) i Paco Callarisa (Ass. Veterans Terres de l’Ebre).

Veurem els següents reportatges: Aldeana-R Bïtem, M Nova-Tortosa, Perelló-Ulldecona, Ebre Escola-Amposta, Rapitenca B-Catalònia, Ebre Escola B-Masdenverge, Roquetenc-Amposta (veterans), Futbol Formatiu-Espanyol (juvenil femení).

Gols, polèmica, passió, emoció i molta informació, com cada setmana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.