Els grups municipals de la CUP i Ciutadans Tortosa reaccionen a la moció de censura a l’alcaldessa, fallida per la negativa d’Esquerra d’unir-se a Movem en govern alternatiu. Diuen que Faura només ha ficat excuses, ja que els anticapitalistes mai es van tancar a donar-los estabilitat. Malgrat tot reafirmen la seva idea de no unir-se al govern. Tampoc Ciutadans qui vol anar per lliure.

Esquerra Republicana a l’Ebre fa públics els reptes que es marca per aquest curs polític. Un dels més importants és fer tots els tràmits per a fer efectiu el Fons de Transició Nuclear l’any 2023. Entre els altres objectius, destaca una inversió de 6 milions d’euros al Delta.

El Col·legi d’Infermeria de Tarragona premia la directora d’Infermeria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, Íngrid Roca, per la seva trajectòria. D’ella en destaquen el lideratge en diferents projectes d’humanització que milloren l’atenció a les persones. A la capital de la Ribera d’Ebre ha format en la matèria a més de cent professionals.

I a Alcanar, el conservatori de música comença a agafar forma. Un primer pas ha estat adaptar l’edifici que ocupa l’actual escola de música.

I als esports analitzarem la brillant temporada que està fent l’equip juvenil femení del Club Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, qui aquest cap de setmana ha perdut, per la mínima, contra un rival de molt nivell: l’Espanyol B.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.