El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Tortosa no donarà suport a una hipotètica moció de censura per tal de canviar el govern que encapçala Meritxell Roigé. Xavier Faura ha argumentat que no hi ha la majoria aritmètica suficient per a crear una alternativa més estable a l’actual. Movem, un dels impulsors de la moció, ho ha lamentat.

Primer dia d’escola després de les vacances de Nadal que s’inicia amb nous protocols Covid. Els alumnes només es confinaran si hi ha més de cinc positius a l’aula, a l’espera que augmenti l’índex de vacunats, especialment a primària. Els professors que sol·licitin la baixa per contagi, seran substituïts l’endemà mateix.

Presó comunicada sense fiança per als set detinguts amb relació al presumpte assassinat d’un veí de Roquetes. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, no es descarten noves detencions en un cas que va provocar un ampli desplegament policial divendres als jutjats de Tortosa.

A la cultura, recordarem el jesusenc Joan Cid i Mulet en els quaranta anys de la seva mort a l’exili.

I als esports, estrenarem també plató virtual. Serà demà en el programa esportiu de la casa: el ‘Tot l’Esport’, amb Andreu Miralles.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.