Tot i que són ferms partidaris de la presencialitat, el sindicat USTEC·STEs no veu segura la tornada a l’escola dilluns d’alumnes i professors si no es realitza abans un cribratge. Demanen també controlar les ràtios i cobrir absolutament totes les baixes del professorat en quarantena.

Movem Tortosa aposta per un govern alternatiu a la ciutat després del rebuig a la qüestió de confiança de l’alcaldessa, Meritxell Roigé. El seu portaveu, Jordi Jordan, ha iniciat contactes amb la resta de l’oposició per fer una moció de censura. Ara, els partits tenen un mes per a presentar una alternativa abans no s’aprovin automàticament els pressupostos.

Optimisme als establiments de les Terres de l’Ebre en el seu primer dia de rebaixes. Els comerciants coincideixen en destacar la bona predisposició dels clients tot i la pandèmia. A Tortosa esperen rebre més compradors que l’any passat, quan hi havia confinament comarcal.

A la cultura, visitarem l’exposició “Col·leccionar passions: Àngel Fibla i els testimonis materials de tres generacions del Montsià”.

I als esports, avui; futbol. Analitzem com es presenta el final de temporada i la lluita per les posicions de play-off d’ascens de Segona Catalana. Fins a les vacances de Nadal, Aldeana, Tortosa i Ampolla han estat els més regulars.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.