El govern de l’ajuntament de Tortosa no aconsegueix aprovar els pressupostos de la ciutat després de perdre la qüestió de confiança vinculada als comptes. L’oposició, en bloc, ha criticat la falta de negociació de l’alcaldessa, Meritxell Roigé. Ara, la resta de grups tenen trenta dies per a presentar una moció de censura i un govern alternatiu. Si no ho fan, s’aprovaran els pressupostos automàticament.

Tornen les cavalcades en moviment a les Terres de l’Ebre per a donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient. A tots els pobles, l’espectacle s’ha hagut d’adaptar per a frenar possibles contagis de coronavirus. Esbrinem com s’ho faran, aquest vespre, municipis com Tortosa, Amposta, La Ràpita, Deltebre, l’Aldea, Gandesa o Móra d’Ebre.

Un home ha mort aquest dimarts a la nit a Roquetes després de precipitar-se per un pis en intentar fugir d’una baralla. El jove, de 26 anys, hauria rebut una ganivetada abans de saltar, moments després que accedissin a l’immoble un grup d’entre 15 i 20 persones que, suposadament, van atacar els dos convivents. L’altre va aconseguir escapar.

Als esports els explicarem que, per primer cop en la història del Dakar, un cotxe híbrid ha guanyat una cursa. Ha estat l’Audi del pilot madrileny Carlos Sainz, el més ràpid a la tercera etapa. La fita és també ebrenca, perquè l’enginyer de pista de Sainz és el deltebrenc: Joan Navarro.

I abans d’acomiadar l’informatiu, acomiadem també el Nadal amb la creació espectacular d’una ampostina dins de casa seva: un pessebre de grans dimensions ple de moviment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.