Minut 91, dilluns dia 13 de desembre. German, mister de l’Ascó, torna a somriure; l’equip no guanyava des del 19 de setembre.

Edu Marin, segon tècnic de la Rapitenca, va fer funcions de mister, a Valls. Ell explica el motiu. El segon gol de la Rapitenca al Vilar, ¿va ser de la mà de Déu o d’Oribe?. Ho veurem.

No us perdeu el gol de Moha, de l’Aldeana. O el de Beranuy, amb una centrada letal. Comentem els gols del líder i la seua victòria contra l’Amposta, amb Dani Bel, jugador de l’Aldeana.

Víctor Pujol, del Camarles, ens parla del partit contra el Tortosa. Veurem el repor del partit i el capi camarlenc ens explica "l’amago" que va fer a la segona meitat.

Recordarem els gols del derbi Perelló-Ampolla, amb el recital d’Aitor, porter ampollero. Veurem les seues parades. També informem de les baixes del Perelló i de les altes. Quins jugadors no continuen amb l’equip perellonenc?
La Sénia es va imposar al R Bítem. Gerard Estrella va brillar amb el segon gol. El veurem, com també el primer de Roberto.

Toni Calafat, del Jesús i Maria, ens visita als estudis, juntament amb el presi del Gandesa, Marc Fornós. Veurem els 7 gols del partit Gandesa-J i Maria. També els tres d’Aleix, del líder Catalònia, al camp de l’Amposta B. El Cata, lider de rècord. 10 de 10.

Sabrem quin equip, amb un jugador de camp sota els pals durant més d’una hora, va guanyar al camp d’un dels primers classificats.
Un veterà, que fa anys que va penjar les botes, torna a jugar a Tercera catalana. Michel explica qui és.

Juanjo Agustin, tècnic del Godall, ens parla del partit a Tortosa. Hem pogut visualitzar els gols del partit (0-2).

De la Quarta catalana repassem els resultats i també comentem les dues suspensions. Eren els partits que Minut 91 havia d’enregistrar.

Tot això, a Minut 91, a Canal Terres de l’Ebre. 150 minuts de pura passió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.