Ja és Nadal. Així ho mostren la majoria de municipis de les Terres de l’Ebre qui, coincidint amb el Pont de la Puríssima, han encès l’enllumenat de gala. Molts consistoris han aprofitat aquests dies de festa per a guarnir els carrers i afavorir així les compres als comerços locals. És per això que les fires de Nadal han estat els actes que més s’han repetit durant aquest cap de setmana llarg.

L’incivisme torna als carrers de Campredó amb abocaments il·legals de deixalles en entorns naturals. En molts carrers del Polígon s’hi han arribat a trobar portes, material d’obra i desenes de pneumàtics. El consistori ha engegat la campanya ‘Campredó Cívic’ per a posar-hi remei.

La casa dels periodistes és ebrenca des de fa 20 anys. Els professionals del sector s’han reunit en una gala a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa per a celebrar el naixement de la Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’organisme ha aprofitat també per a fer entrega del Micròfon Daurat a Salvador Alsius, degà en el moment de la segregació.

A la cultura visitarem l’espai Deltart on s’hi han inaugurat dues exposicions referents a l’escultura i el cinema.

I als esports, la derrota del sènior masculí del Club Voleibol Roquetes aquest cap de setmana contra el CEVOL Torredembarra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.