16,6 milions d’euros és el pressupost que tindrà el COPATE per a l’any 2022. El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre destinarà gran part d’aquests diners a gestió de residus i tractament de la mosca negra i el mosquit, així com a l’abocador. Els comptes seran 4 punts superiors als de l’any passat.

Els consellers Laura Vilagrà i Josep González-Cambray han visitat aquest divendres les Terres de l’Ebre. La titular de Presidència ha acudit a la nau 5G del Polígon del Molló, a Móra la Nova, i també s’ha traslladat als municipis de Miravet i Gandesa. Per la seva banda, González-Cambray s’ha reunit amb els equips directius dels centres educatius d’Alcanar i Tortosa.

Tortosa augmenta la despesa en recursos socials un 28% més. Així ho contemplen els comptes anuals del consistori. El govern municipal duplicarà els ajuts a Creu Roja i a Càritas, entre altres accions, per tal de fer front a l’era postpandèmia.

El Parador de Tortosa ha acollit aquest dijous el 4t Networking Terres de l’Ebre. Una trobada que organitza l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre amb la voluntat de crear sinergies entre professionals i empreses. Canal Terres de l’Ebre hem assistit a la jornada.

I a la cultura, visitarem també el congrés sobre Cultura i Territori a les comarques de la diòcesi de Tortosa. No s’ho perdin.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.