Tirar endavant la construcció de tres assuts a Garcia, Benifallet i Campredó és l’objectiu de l’empresa SERCOSA. Per a fer-ho, han llençat una campanya de promoció per tal de sumar suports a favor dels actors socioeconòmics de les Terres de l’Ebre. La inversió seria multimilionària, de 125 milions d’euros.
La Central Nuclear d’Ascó tindrà un nou Magatzem Temporal Individualitzat. ENRESA ja n’ha licitat el projecte tecnològic, i, d’aquesta manera, podrà garantir l’emmagatzematge dels residus fins al tancament de l’equipament. Des d’ANAV no han volgut atendre als mitjans de comunicació respecte a l’accident que va provocar la mort d’un bomber dins el recinte.

A Gandesa ja ha entrat en funcionament la primera deixalleria de la comarca. La Terra Alta era l’única de Catalunya que no disposava d’aquest emplaçament, que ara ocuparà un total de 3.000 metres quadrats.

L’Ajuntament de Deltebre inicia una campanya per conscienciar als nens i nenes de la recollida selectiva en forma de joc. Es tracta de DeltebreRecicla, i es distribuirà per tots els centres educatius del municipi.

I als esports, veiem els horaris dels partits del Mundial d’Handbol femení, que aquest cap de setmana es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.