Esta nit, 21.30 hores a Canal Terres de l’Ebre, torna la màgia de Minut 91.
Germán Inglés, tècnic de l’Ascó, explica que esta setmana confia en què arribi una nova incorporació. També parla de l’estat de Gerard Badia i el seu futur.

Teixidó, mister UE Rapitenca valora la victòria contra el Tàrrega. El tècnic parla de les declaracions que va fer temps enrere en què deia que hi havia jugadors que havien de córrer més. Han tingut efecte amb el pas de les jornades. Ara tots corren. Finalment, no us perdeu l’anècdota sobre les noves sabatilles que li han regalat al mister. També us avanço que Teixidó em diu que avui he estat més amable.

Hem conegut a Pasquale Casà, tècnic del CF l’Ampolla i també ens visita Beranuy, de U.E.Aldeana. Dimecres, a l’Aldea, el liderat estarà en joc entre els dos equips.

No us perdeu el repor C.F. La Sénia contra l’Ulldecona. Gran partit. En temps afegit, es va produir una anècdota. Al programa, Michel explica quina és.

Al repor Atlètics Móra la Nova – C.F. Amposta sabrem que dos germans van jugar junts dissabte.

El C.F. Camarles i el R Bítem no van poder jugar. Potser recuperaran el partit aviat.

A Tercera catalana, ens visiten Figo CD La Cava i Masdéu. de l’U.D. Jesús i Maria. Hem parlat del derbi d’ahir (0-1) i hem vist el reportatge, els locals van reclamar penals no xiulats. Hem analitzat les jugades. I hem tornat a veure el gol de Pau Valmanya.

També hem vist resum amb els gols del partit Jesus Catalonia i el filial CD Tortosa.

Un entrenador de Tercera catalana ha anunciat que no seguirà amb l’equip. Heu de seguir la secció de la categoria per saber de qui estem parlant.

Finalment, de Quarta, no té pèrdua el reportatge del Ginestar – Jesús Catalonia B. El local Enric va ser decisiu. Però el millor del partit va ser el gol de Pau Haro. Estem parlant d’un gol que serà un dels que entrarà a les Joies de la temporada. Val la pena seguir el programa, només per veure el gran gol del jugador jesusenc.

Tot això i més a Minut 91. Graciès a l’equip format per Quique, Juan Carlos Fibla Palau, Joaquin Pino i els tècnics Miquel Segarra Julià i Arnau Esteban.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.