Unanimitat en l’aprovació dels Pressupostos de la Diputació de Tarragona per al 2022, xifrats en 187 milions d’euros. Tots els grups han destacat el consens per a aconseguir que els comptes tiréssin endavant. Aquests van encarats a la recuperació postpandèmia, i contemplen una ampliació de les subvencions en matèries com la cultura i la sostenibilitat.

El PDeCAT aprova una esmena als pressupostos generals de l’Estat per a la construcció d’un nou pavelló a l’espai Josepets de Tortosa. Serà d’1,5 milions d’euros. La ciutat fa més de deu anys que no rep una inversió de Madrid.

La Ràpita acaba d’aprovar el canvi de nom del municipi: de ‘Sant Carles de La Ràpita’ a ‘La Ràpita’. Connectarem en directe amb el plenari per a conèixer com ha evolucionat la votació.

Tortosa tornarà a celebrar la Fira de Nadal de forma presencial del 3 al 6 de desembre. L’encesa de l’enllumenat o el retorn de la pista de gel, són el gran al·licient turístic per al pont de desembre.

I a la cultura descobrirem les anècdotes dels canareus i canareves en la seva etapa escolar gràcies al llibre ‘Te’n contaré més de 100. Cròniques Escolars’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.