Mor un bomber d’empresa de la Central Nuclear d’Ascó en rescatar els seus companys d’una fuga de diòxid de carboni. El treballador, de Móra d’Ebre, hauria inhalat aquest gas, que s’hauria activat per causes que encara es desconeixen. L’incident ha provocat també tres ferits lleus, però no ha suposat cap risc radiològic per a la població.

Avui, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, institucions i organismes han dut a terme diferents actes reivindicatius en un any en què les dades tornen a ser alarmants. A les Terres de l’Ebre, durant la primera meitat del 2021, el Servei d’Intervenció Especialitzada ha atès un total de 346 víctimes.

Amposta ha acollit aquest dijous la 3a Fira d’Ocupació. L’objectiu del certamen ha estat promoure els canals de comunicació entre joves i empreses per tal d’oferir eines que millorin l’ocupabilitat al territori.

A la cultura descobrirem el nou llibre del jesusenc Daniel Arasa: ‘Vida i miracles dels anys de pa negre’. Una crònica de la quotidianitat de la postguerra.

I als esports, avui, bàsquet, amb l’ampostina Paula Curto, qui s’ha convertit en una peça clau al Viladecans de Lliga Femenina 2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.