L’alcaldessa de Tortosa veu perillar l’aprovació dels pressupostos per al 2022 i és per això que engegarà una segona ronda de contactes amb els portaveus dels diferents grups municipals. Segons Meritxell Roigé, és vital que els comptes tirin endavant en un moment d’extrema delicadesa per la ciutat. Un dels punts principals que contemplen els documents és la reducció de l’endeutament. Quan s’acabi l’any, el consistori ja haurà amortitzat un total de 7,1 milions d’euros de deute.

El Consell Comarcal del Baix Ebre també portarà a aprovació el seu pressupost per a l’any vinent, que ascendeix a un total de 22 milions d’euros. Entre les inversions cal destacar accions com la remodelació de la depuradora de Tivenys o la millora de l’asfalt de la Via Verda de la Val de Zafán. Els comptes s’han incrementat més de 9 punts respecte a l’any passat.

Tortosa, Alcanar o La Ràpita acolliran els actes més destacats per a reivindicar el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Al llarg d’aquest 25-N se celebraran mobilitzacions arreu del territori, i la majoria tindran un caire de protesta.

Comença el Gran recapte d’aliments 2021 i aquesta tretzena edició seguirà funcionant amb donatius telemàtics. Tot i així, a les Terres de l’Ebre s’han habilitat dos punts de recollida físics: al Mercat Municipal de Tortosa i a la cooperativa Soldebre.

I als esports, la classificació de l’atleta de Batea, Adam Maijó, per al proper Campionat d’Europa de Cros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.