El temporal Cèlia deixa gairebé 200 l/m² en poblacions d’arreu de les Terres de l’Ebre. Unes xifres històriques en alguns casos. Les pluges han provocat talls de carreteres, desbordaments de barrancs, i també rescats per part dels Bombers. El temporal de mar ha tornat a inundar la Barra del Trabucador.

El Govern de la Generalitat aprova demanar el passaport Covid per a entrar a la restauració, als gimnasos i a les residències. Tot i així, caldrà esperar a l’aval de la justícia. Els bars i restaurants ebrencs es mostren optimistes, ja que el certificat els permetria no haver de tancar en cas de noves restriccions.

L’Ajuntament de l’Ampolla té nova regidora. Gemma Caballé substitueix a Àlvar Casanova, qui va dimitir fa unes setmanes per motius laborals. Caballé s’encarregarà de les cartes de Cohesió Social, Cultura i Comunicació.
A la cultura visitarem la Recreació històrica del final de la Batalla de l’Ebre que Flix ha organitzat aquest cap de setmana. Han cuidat fins al mínim detall.

I als esports, la derrota del Club Voleibol Roquetes per un set a tres davant el Barça. Esbrinarem el perquè.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.