Minut 91, a Canal Terres de l’Ebre, avui dilluns (21.30 h). German Inglés, tècnic de l’Ascó, ha mostrat el seu malestar perquè equips ebrencs han tocat jugadors del club asconenc. Fernando Garcia, presi de la Rapitenca, ha mostrat la seua satisfacció per la reacció de l’equip a Martorell. A més, ha parlat del debut de Rangel la propera setmana. Bertomeu, del Camarles, ha traslladat calma després d’una derrota contra un Amposta que agafa oxigen. Un jugador de l’Amposta no celebra el gol després de fer-lo. Llàtzer, president de l’Ampolla, li demana a Michel que li digui fora de micro una informació que el presentador ha manifestat durant el programa. A Minut 91 avui també ha estat protagonista el pichichi Nacho Nuez, que ahir va fer 4 gols.

César Roig, secretari del Santa Bàrbara, ha comentat la situació del club de la Plana. Ha avançat que més endavant parlarà amb més profunditat d’unes qüestions. I no us perdeu el gol d’Enric Sentis del Ginestar. Fou el 3-3.

Tampoc us perdeu les anècdotes del partit Ametlla B-Olimpic B. Michel les explica.

Tot això i més a Minut 91. Gols, jugades polèmiques…..

Reportatges i gols: Vilafranca-Ascó, Martorell-Rapitenca, Camarles-Amposta, La Sénia-Ampolla, Tortosa-Ulldecona, Aldeana-Perelló, Santa Bàrbara-Corbera, Catalònia-la Cava i Ginestar-Camarles B.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.