La Ràpita farà efectiu el canvi de nom del municipi en el ple ordinari del dia 26 de novembre. L’alcalde de la població, Josep Caparrós, ha decidit que, malgrat que el topònim no va aconseguir els vots necessaris per a ser vinculant, l’opció és legítima i s’haurà de votar en un ple on Esquerra Republicana hi té majoria. Als veïns i veïnes no els desagrada aquesta opció.

Vist per sentència el judici del cas Castor on la fiscal manté la petició de penes de 6 anys de presó per a Recaredo del Potro i José Luis Martínez Dalmau. Dolores Ofrecio diu que els sismes es van produir ‘de forma natural’, però que van ser induïts ‘a causa de l’activitat industrial’. Els afectats rebran com a indemnització un total d’1,9 milions d’euros.

L’oposició deltebrenca demana explicacions al govern de Lluís Soler sobre la problemàtica amb l’Escola Municipal de Música. El centre va suspendre les classes al mes d’octubre, i ara, tant a Esquerra com al PSC els hi preocupa una indemnització que pot comprometre el futur del centre.

A la cultura esbrinarem com avança ‘El Mural de la Diversitat’, pintat per alumnes de secundària dels instituts ampostins.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.