Minut 91, a Canal Terres de l’Ebre dilluns dia 8 de novembre.

Repors amb els gols: Ascó-Castelldefels; Rapitenca-Gavà; Amposta-Tortosa; Ulldecona-R Bítem; Ampolla-Perelló; Tortosa B-Roquetenc: J i Maria-Catalònia i Camarles B-Pinell.

Convidats: Marià Curto (Tortosa), Carlos Gilabert (Amposta), Pau Alegria (Catalònia) i Lluís Fornés (J i Maria).

No us perdeu el gol de Romario (Catalònia) ni el de Laudrup (Pinell). Tampoc han passat desapercebudes les decles de Teixidó, d’ahir després del partit. La frrase del programa ha estat del mister de l’Ampolla, Pasquale Casà. La comentem.

La jugada polèmica, al partit Ulldecona-R Bítem, era penal o no?

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.