Meritxell Roigé exigeix explicacions al Govern de la Generalitat respecte al seu replantejament del projecte d’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta. L’alcaldessa de Tortosa cataloga l’anunci de deslleial, mentre que el PSC i Movem aprofiten l’avinentesa per a reclamar un nou centre. A l’Aldea, també el volen acollir.

Les denominacions d’origen responen al frau d’una empresa del Baix Camp que falsificava els segells de qualitat de les ampolles de vi que comercialitzava. Diuen que aquesta irregularitat devalua la feina d’agricultors i cellers, però que és un cas aïllat, i que seguiran lluitant per a impedir nous episodis fraudulents en un futur.

Benicarló guanya, si no es recorre la sentència, la batalla judicial contra el Bisbat de Tortosa pel seu campanar. El jutjat número 3 de Vinaròs ha determinat que l’edificació és del consistori i no de l’església, com demostra la seva possessió pública.

A la cultura visitarem la Fira de Móra La Nova, la més antiga de les Terres de l’Ebre, i que enguany es torna a celebrar, però sense oblidar les mesures sanitàries.

I als esports… aconseguirà el Club Voleibol Roquetes la segona victòria de la temporada, aquest cap de setmana? Analitzarem si aquesta realitat és o no factible.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.