Fins a noranta associacions d’arreu de Catalunya qüestionen que la modificació del decret llei de renovables serveixi per a alguna cosa. Creuen que el concepte de sostenibilitat no és compatible amb el desplegament de l’energia verda, i demanen que s’aturin els projectes tramitats fins que no s’especifiqui com es repartiran molins i plaques a cada territori.

Amposta votarà al ple del mes d’octubre la congelació de les ordenances fiscals per al 2022. La previsió és també aprovar, en sessió ordinària, l’atorgament de bonificacions per als ciutadans que reciclen i que utilitzen energies renovables. Des del consistori es vol reduir també el deute municipal a mínims històrics mitjançant una modificació pressupostària.

La Salut Mental cobra cada cop més rellevància entre els joves, i és per aquest motiu que protagonitzarà la vuitena Jornada de l’Adolescència de les Terres de l’Ebre. La pandèmia ha fet aflorar trastorns que fins ara havien passat desapercebuts, i és vital diagnosticar-los a temps.

A la cultura visitarem el I Congrés Internacional de la Guerra Civil a les Terres de l’Ebre, que s’ha celebrat a Gandesa aquest cap de setmana.

I als esports, veurem com els hi ha anat als més menuts a una de les proves del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens, a Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.