L’Ajuntament de Benicarló ja es el propietari legítim del Campanar de la ciutat. La sentència del jutjat número 3 de Vinaròs dona la raó al consistori valencià davant el bisbat de Tortosa, que s’havia inscrit el campanar al registre de la propietat l’any 2015.

La justícia ha fallat al favor del poble de Benicarló assenyalant que tant el manteniment, gestió i ús ha estat per part de l’Ajuntament des de fa més de 30 anys, i que el mateix bisbat no va incloure el campanar a la restauració del temple perquè “no era propietat de l’església”.

El Bisbat respecta la sentència en un comunicat i estudia el possible recurs a l’audiència provincial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.